logo Margaretha Woonhof en MC.png
 

 

Centraal gelegen in de Zuid-West Hoek van Noord Brabant ligt in het dorp Huijbergen Margaretha Woonhof & Medisch Centrum. Het pand heeft in het verleden dienst gedaan als woonzorgcentrum maar is in 2017 volledig verbouwd en compleet gemoderniseerd voor de functies van verzorgd samen wonen en medisch centrum.

Het Margaretha Woonhof bestaat uit 2 groepen van 8 en 9 luxueuze woonappartementen waarbij iedere appartementengroep een eigen gemeenschappelijke woonruimte heeft met mooie buitenterrassen. Ieder appartement beschikt bovendien over een eigen berging waarin het opladen van een elektrische fiets of scootmobiel correct geregeld is. Voor de bewoners in Margaretha Woonhof wordt persoonlijke (thuis)zorg op maat geleverd, 24 uur per dag en 7 dagen per week, door gemotiveerde en ervaren zorgverleners. 

Klik op onderstaande button om naar de website van het woonhof te gaan.

Het Margaretha Medisch Centrum is ingevuld met Huisartsenpraktijk Huijbergen, een apotheek met 24 uurs uitgifte automaat, een echo – prikruimte voor Star-shl diagnostisch centrum, een mondhygiëniste en een fysiotherapie oefenzaal.